بررسی جزئیات کلاه ایمنی
بررسی جزئیات کلاه ایمنی

بررسی جزئیات کلاه ایمنی یکی از مهمترین کار ها قبل از استفاده از آن است. زیرا سر مهم‌ترین قسمت بدن انسان است که در صورت صدمه دیدن می‌تواند خسارت جبران‌ناپذیر به وجود آورد. به همین منظور، کلاه ایمنی یکی از مهم‌ترین تجهیزات ایمنی است که جز محافظ سر محسوب می شود و از سر در برابر آسیب های گوناگون محافظت می نماید.

کلاه ایمنی یکی از ابزارهای حیاتی در صنعت، ساخت و ساز، و حوزه‌های دیگر است که به کاربران امکان حفاظت از سر و ایمنی آن‌ها را فراهم می‌کند. این ابزار ایمنی از مواد مختلفی ساخته شده است که به عنوان یک ترکیب مناسب از سبکی، مقاومت، و ایمنی شناخته می‌شود.

در مقاله قبلی در مورد کلاه ایمنی توضیحاتی در مورد اهمیت و مشاغلی که می توانید از کلاه ایمنی استفاده کنید توضیحاتی ارائه شد اما در این مقاله در مورد جزئیات بیشتر قرار است بحث شود پس با ما همراه باشید.

انواع مختلف کلاه ایمنی از لحاظ کلاس :

کلاه های ایمنی به دلیل اینکه باید در تمامی شرایط کاری مورد استفاده قرار بگیرند دارای نوع یا کلاس های مختلفی است که بر اساس آن ها تایین می شود که این کلاه مختص استفاده در چه مکان هایی است تا شخص در حین استفاده دچار مشکل نشود.

  • کلاس A: این نوع کلاه های ایمنی در برابر برخورد و نفوذ مقاوم است و کارگران را در برابر ولتاژ برق تا 2200 ولت محافظت می کند.
    از این نوع کلاه در شغل هایی مثل ساختمان سازی،معدن،حفاری تونل،چوب بری و… استفاده می شود.
  • کلاس B:کلاه های نوع B دارای حفاظت بیشتری در برابر شوک های برقی با ولتاژ بالا، خطرات الکتریکی و سوختگی می باشد. می تواند در برابر برخورد اجسام در حال پرتاب یا سقوط و حوادث احتمالی حفاظت کامل را ایجاد کند. از این کلاه ها در جاهایی که با ولتاژ برق بالایی کار می کنند.
  • کلاس C: این نوع کلاه ها خیلی سبک و راحت می باشند و از شما در برابر برخوردهای احتمالی محافظت می کند اما نکته ای که برای این نوع کلاه های ایمنی وجود دارد این است که در برابر خطرات الکتریکی مقاومتی ندارند. از کلاه ایمنی نوع C در شغل هایی نظیر پالایشگاه ها،کارهای ساختمانی و تولید، صنایع شیمیایی و همچنین در جاهایی که ضربه وارد شده به سر از طریق اجسام باشد قابل استفاده است.

این مدل از کلاه ها اصولا کلاه ایمنی عایق برق گفته می شود که در شرایط های مختلف قابل استفاده هستند به همین دلیل توصیه می شود تمامی نکات مربوط به هر محصول را با دقت مطالعه نمایید.

 

نام محصول برند نوع
ECO-E دکمه ای هترمن عایق برق
sport bump cap یووکس نیمه ایمنی گپ
mk7 هترمن عایق برق

با توجه به مدل هایی که پیشنهاد شد می توانید جهت مشاهده کلاه های ایمنی مهندسی ، کار در ارتفاع ، گپ و کارگری می توانید از طریق لینک های موجود تمامی مدل های موجود را مشاهده نمایید.

 

 

 

 

 

 

معرفی قسمت های اصلی کلاه ایمنی جهت بررسی جزئیات کلاه ایمنی

کلاه ایمنی از سه قسمت اصلی تشکیل شده است:

  1. پوسته : جنس پوسته کلاه ایمنی می‌تواند از مواد مختلفی مانند پلی اتیلن، ABS، فایبرگلاس، پلی کربنات و کولار ساخته شود.
    محافظت از سر در برابر ضربه‌های خارجی، مقاومت در برابر مواد شیمیایی و اشعه UV، دفع ضربه و پخش کردن آن در سرتاسر کلاه از مهم‌ترین قابلیت‌های موجود در بخش پوسته کلاه ایمنی است.
  2. آستر : جنس آستر کلاه ایمنی از فوم پلی استایرن انبساط یافته (EPS) ساخته شده است.
    کاهش شدت ضربه و اثرات آن بر سر، تهویه و خنک نگه داشتن سر و ایجاد راحتی برای کاربر مهم‌ترین وظایف در بخش آستر کلاه ایمنی است.
  3. سیستم تنظیم سایز : سیستم تنظیم سایز کلاه ایمنی اغلب از پلاستیک یا فلز ساخته می‌شود.
    تنظیم اندازه کلاه ایمنی برای تناسب با سر کاربر و ثابت نگه داشتن کلاه ایمنی روی سر از مهم‌ترین وظایفی است که بر عهده این قسمت از کلاه ایمنی است.

در نظر داشته باشید که کلاه های ایمنی قابلیت اتصال یکسری تجهیزات ایمنی دیگری نیز به خود دارند که این امر موجب ایمنی کامل تر آن ها می شود.

کلاه ایمنی همراه شیلد یا عینک جز آن کلاه هایی است که هم دارای تجهیزات جانبی است و هم می توان به آن اضافه کرد.

خرید کلاه ایمنی نقابدار مهندسی یووکس مدل sport bump cap

جهت بررسی جزئیات کلاه ایمنی باید ۱۰ فاکتور مهم و حساس را بدانید

برای تضمین ایمنی کارگران در محیط‌های خطرناک، انتخاب کلاه ایمنی مناسب که استانداردهای مشخصی دارند، بسیار حیاتی هستند. کلاه‌های ایمنی باید ۱۰ فاکتور مهم و حساس را داشته باشند تا به‌طور‌موثر از سر کارگران در برابر خطرات مختلف حفاظت کنند:

  1. ضخامت: کلاه ایمنی باید ضخامت کافی داشته باشد تا در برابر ضربات شدید مقاومت کند.
  2. جنس: کلاه ایمنی باید از موادی ساخته شود که در برابر ضربه و سایش مقاوم باشند.
  3. قابلیت تنظیم: اندازه کلاه باید قابل‌تنظیم باشد تا برای انواع سرها مناسب باشد.
  4. مقاومت در برابر حرارت: کلاه‌های ایمنی، خصوصاً کلاه جوشکاری، باید قادر به تحمل دماهای بالا باشند.
  5. مقاومت در برابر شعله: کلاه‌های ایمنی باید در برابر آتش مقاوم باشند تا در مواقع خطر ایمنی افزایش یابد.
  6. قابلیت جذب ضربه: مهم است که کلاه‌های ایمنی ضربه‌های شدید را جذب کنند تا از آسیب به سر جلوگیری شود.
  7. قابلیت جذب انرژی: کلاه‌های مهندسی باید توانایی جذب انرژی حاصل از ضربات را داشته باشند.
  8. قابلیت جذب شوک: این ویژگی کمک می‌کند تا فشار ناشی از ضربه به‌طور‌موثر کاهش یابد.
  9. قابلیت جذب صدا: در محیط‌های پر سروصدا، کلاه‌های ایمنی باید قابلیت کاهش سروصدا را داشته باشند.
  10. قابلیت استفاده آسان: کلاه‌های ایمنی باید به گونه‌ای طراحی شوند که استفاده از آن‌ها راحت و بدون دغدغه باشد.

اطمینان از رعایت این ۱۰ فاکتور در کلاه‌های ایمنی به‌طور‌قابل‌توجهی خطر آسیب دیدگی را در محیط کار کاهش می‌دهد و سلامت کارگران را تضمین می‌کند. استانداردسازی کلاه‌های ایمنی و تطابق آن‌ها با معیارهای بالا، به‌خصوص در صنایع سنگین و خطرناک از اهمیت بسیاری برخوردار است.

 

اشتراک گذاری